Feestelijke spelletjesochtend

Zwembad ’t Woudmeer, 10:00 - 13:00 uur, toegang gratis

Koningsdag Hoogwoud begint om 10:00 uur met een feestelijke spelletjesochtend op zwembad ’t Woudmeer. De kinderen krijgen bij binnenkomst een spelletjeskaart met daarop allerlei gezellige activiteiten, zoals voor de jongste kinderen: sjoelen, het brievenbusspel, verschillende oudhollandse spelletjes, ezeltje prik en nog veel meer. Maar ook aan de oudere kinderen van de basisschool is gedacht. Zo is er een rodeo stier te vinden op het veld en ook een stormbaan mag niet ontbreken op deze koninklijke dag. Verder kunnen de kinderen zich nog laten schminken en natuurlijk is er ook een grabbelton. Wat zal er dit jaar allemaal in de grabbelton zitten?

Voor de volwassenen is er een terras aanwezig. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u om 10:30 uur meespelen aan het spannende enveloppenspel. Wie gaat er dit jaar met de prijzen naar huis?

De spelletjesochtend is om 13:00 uur afgelopen. Vanaf 12:30 uur wordt er nog een leuke fiets puzzeltocht georganiseerd voor jong en oud. Meer informatie hierover vindt u onder: Fietspuzzeltocht.

 
Scroll naar boven