Foto- en kleurwedstrijd Koningsdag

Allereerst willen we iedereen een fijne Koningsdag wensen. Ondanks deze rare tijden moeten we er met z’n allen het beste van maken. En iedereen die ziek is of een dierbare heeft die ziek is willen we sterkte en beterschap wensen.

Om dit jaar toch nog iets aan Koningsdag te doen hebben we het volgende bedacht.

Voor iedereen om aan mee te doen hebben we een fotowedstrijd bedacht, maak hiervoor je leukste, liefste, tofste of meest bijzondere Koningsdag@home foto. Hoe vieren jullie Woningsdag 2020? Met tompoezen in de tuin? Spijkerpoepen in de woonkamer? Koekhappen met je kinderen? Doe zo creatief mogelijk mee! Je mag je foto uploaden via www.facebook.com/oranjehoogwoud of insturen via onze mail oranjehoogwoud@gmail.com als dit privacytechnisch niet mag of het via FB niet lukt. Mails graag onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer.

We hebben voor de top drie leukste, mooiste foto’s een mooi prijzen pakket

  1. Een BBQ met vleespakket van slagerij Schouten t.w.v. totaal 75 euro.
  2. Een Spar Hoogwoud boodschappenbon t.w.v. 50 euro
  3. Een Bakker Baas bon t.w.v. 25 euro

Inleveren/inzenden tot 27-04 23:59u.

Voor alle kinderen van de basisscholen in Hoogwoud en peuters uit Hoogwoud hebben we een kleurwedstrijd. Op onze FB of via onze site www.koningsdaghoogwoud.nl  kun je een kleurplaat downloaden. Deze kunnen worden ingeleverd  tot 28-04 17:00 bij de volgende adressen, ook graag onder vermelding van naam, adres en telefoon nummer. Zet ook je leeftijd en schoolgroep erbij!

  • Essenlaan 1, Hoogwoud
  • Lamoraal van Egmondstraat 35, Hoogwoud
  • Herenweg 19, Hoogwoud
  • Herenweg 39, Hoogwoud

Hiervoor hebben we voor alle kinderen tot en met de onderbouw zes mooie buitenspeel pakketten t.w.v. 25 euro beschikbaar en voor alle kinderen uit de bovenbouw een cadeaubon twv 25 euro.

Winnaars nemen we persoonlijk contact mee op in de 1ste week van mei.

Tekeningen Boven Bouw

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *